Streef jij ook naar kwaliteitsverhoging en kostenbesparing binnen jouw organisatie?

Vraag vrijblijvend de whitepaper aan!

De Lean Six Sigma coach kwam steeds op een verrassend moment uit de hoek met vragen/ opmerkingen. Dit leidde tot nieuwe en goede inzichten. 

Mieke Dijker, Vrijwilligerscoordinator, Vivantes Ouderenzorg

Het Lean Six Sigma project met Herku over de voedingskosten heeft veel meer opgeleverd dan alleen een besparing. De maaltijd is nu meer een beleving. De cliënten komen kijken hoe het eten wordt uitgeschept, we hebben meer persoonlijk contact met hen en kunnen ter plekke inspelen op vragen.

Christien Sneijsters, Horecamedewerker

De Lean Six Sigma coach legde op een praktischer manier dingen uit en gaf vertrouwen dat iedereen het kan.

Nico Salden, Manager dagbesteding en wijksteunpunten, Vivantes Ouderenzorg

Met de Lean Six Sigma methode hebben we een nieuwe benaderingswijze ontwikkeld voor de interdisciplinaire samenwerking tijdens de diagnostiekfase. Dit maakt een gesprek op overstijgend niveau mogelijk!

Beatrix van Baren, Revalidatietherapeut Videologie, Koninklijke Visio Het Loo Erf

Het Lean Six Sigma project onder begeleiding van Peter Herku was erg succesvol! Wij konden onze overdrachten met 28% verkorten in 3,5 maand tijd. Hierdoor hebben we meer tijd voor onze clienten.

Karin Voncken, Vivantes, Olympiastaete

Lean Six Sigma helpt Vivantes te professionaliseren. Door alle lagen van de organisatie deelgenoot te maken blijkt LSS succesvol te zijn. 

John Stegerman, Raad van Bestuur, Vivantes Ouderenzorg

HR-medewerkers zijn vaak druk met het ondersteunen en uitvoeren van werving en selectie taken ten behoeve van het primaire proces. Tegelijkertijd worden ook exit interviews gehouden met vertrekkende medewerkers, vaak omdat het ‘moet’.

Deze twee processen worden in de praktijk afzonderlijk behandeld en niet op elkaar afgestemd. Niet qua doorlooptijd en niet qua informatievoorziening.

Hierdoor wordt veel onnodig werk verricht bij HR én in het primaire proces. Het lijkt soms op 'water naar de zee dragen'.

In het meest recente e-book, Water naar de zee dragen, worden praktijvoorbeelden vanuit jarenlange procesverbetering binnen HR, aangevuld met onderzoeksresultaten in Nederland en internationaal, uiteengezet om HR managers en adviseurs een verfrissende, vernieuwende aanpak te laten zien.

In het e-book worden de volgende thema's behandeld:

  • Feiten en fabels over werving en selectie
  • HR-proces en de KPI’s – is meten altijd weten?
  • Verassing! Een nieuwe medewerk...
  • De kosten van een vertrekkende medeweker
  • Exit interviews en de toegevoegde waarde
  • 9 praktische tips voor betere afstemming van HR processen

Wilt u praktische tips over het efficiënt afstemmen van processen rondom de in-, door- en uitstroom voor minder werkdruk en lagere kosten, vraag dan dit e-book aan.

Water naar de zee dragen, e-book

27 pagina's, pdf, Prijs 14,50 euro excl btw.

Vul dit formulier in en vermeld ook jouw factuuradres.


Ik wil ook een LEAN advies!