Het Lean Six Sigma project met Herku over de voedingskosten heeft veel meer opgeleverd dan alleen een besparing. De maaltijd is nu meer een beleving. De cliënten komen kijken hoe het eten wordt uitgeschept, we hebben meer persoonlijk contact met hen en kunnen ter plekke inspelen op vragen.

Christien Sneijsters, Horecamedewerker

De Lean Six Sigma coach legde op een praktischer manier dingen uit en gaf vertrouwen dat iedereen het kan.

Nico Salden, Manager dagbesteding en wijksteunpunten, Vivantes Ouderenzorg

Met de Lean Six Sigma methode hebben we een nieuwe benaderingswijze ontwikkeld voor de interdisciplinaire samenwerking tijdens de diagnostiekfase. Dit maakt een gesprek op overstijgend niveau mogelijk!

Beatrix van Baren, Revalidatietherapeut Videologie, Koninklijke Visio Het Loo Erf

Het Lean Six Sigma project onder begeleiding van Peter Herku was erg succesvol! Wij konden onze overdrachten met 28% verkorten in 3,5 maand tijd. Hierdoor hebben we meer tijd voor onze clienten.

Karin Voncken, Vivantes, Olympiastaete

Lean Six Sigma helpt Vivantes te professionaliseren. Door alle lagen van de organisatie deelgenoot te maken blijkt LSS succesvol te zijn. 

John Stegerman, Raad van Bestuur, Vivantes Ouderenzorg

De Lean Six Sigma coach kwam steeds op een verrassend moment uit de hoek met vragen/ opmerkingen. Dit leidde tot nieuwe en goede inzichten. 

Mieke Dijker, Vrijwilligerscoordinator, Vivantes Ouderenzorg

Ben jij voorbereid op de grote verandering in 2015? Proceshelderheid -en optimalisatie zijn hiervoor van groot belang, met de wensen van de cliënt als centrale uitgangspunt. Bekijk ons aanbod aan opleidingen!

Wij kunnen je voorzien van twee soorten opleidingen, namelijk een e-learning en een incompany opleiding, welke wij beide speciaal voor de zorg geoptimaliseerd en praktisch toepasbaar hebben gemaakt.

Onze incompany opleiding gebruikt de voornaamste Lean Six Sigma theorie als sturende factor in een verbeterproject dat jij zult uitvoeren, onder persoonlijke coaching van één van onze specialisten. Na succesvolle afronding van dit project zul je het Lean Six Sigma Belt Certificaat ontvangen. 

Wanneer je kiest voor de e-learning, kun je kiezen uit de Yellow, Green en Black Belts die online gegeven worden en welke bestaan uit de belangrijkste Lean Six Sigma theorie. Wanneer je alle modules met goed gevolg doorloopt, krijg je het certificaat voor het succesvol afronden van de Lean Six Sigma Belt Training.

Ook is een combinatie van beide opleidingsvormen mogelijk. Wanneer je bijvoorbeeld een verbeterproject wilt uitvoeren binnen je organisatie, maar de rest van de werknemers daarvoor ook kennis van Lean Six Sigma nodig heeft, is het een optie om deze aan te melden voor de online training om op die manier de benodigde kennis te vergaren.